Kreemjas mesi on saadud mee mehhaanilisel segamisel, mis annab talle omaduse päris kivikõvaks enam mitte kristalliseeruda. Sobib tee sisse ja saia peale. Kasutatakse palju ka mee massaažiks.
Klaastaara – 600g
Pilt on illustreeriv.
6,00 €
37 laos
Kreemjas mesi on saadud mee mehhaanilisel segamisel, mis annab talle omaduse päris kivikõvaks enam mitte kristalliseeruda. Sobib tee sisse ja saia peale. Kasutatakse palju ka mee massaažiks.
Klaastaara – 600g
Pilt on illustreeriv.
37 laos
Kreemjas mesi on tegelikult täiesti tavaline õiemesi, mis on saadud mee mehhaanilise segamise tulemusena. Hea kreemja mee valmistamiseks on vaja peenekristallilist õiemett, mis pannakse pooleldi kristalliseerununa spetsiaalsesse segajasse ning sõltuvalt mee kristallide suurusest, segatakse 4 – 7 päeva vältel, iga päev 1,5 – 2 tundi. Kreemjas mesi sobib hästi kasutamiseks tee/kohvi sisse kui ka koogi peale. Samuti sobib ta suurepäraselt ka meemassaažiks.